HR-diensten in-house

Steeds meer bedrijven halen Start People in huis. Letterlijk dan. Binnen het bedrijf staat een volwaardig kantoor van Start People garant voor de meest efficiënte en flexibele tewerkstelling. Dat kan al vanaf dertig voltijdse uitzendmedewerkers per jaar. Onze consulent(e) staat in voor gespecialiseerde Human Resources dienstverlening op maat van uw bedrijf.

Eén aanspreekpunt voor HR

Met Start People In-House hoeft uw HR-afdeling het uitzendwerk niet meer te beheren. Zo komt er tijd en energie vrij voor de kerntaken van die afdeling. Voortaan is er onder uw dak één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen op het gebied van uitzendarbeid. Bovendien kan u er zeker van zijn dat elke aanvraag snel en efficiënt opgevolgd wordt.

Doelgerichte werving en selectie

Voor de planning en rekrutering schakelt Start People zijn kantorennetwerk en marketingafdeling in. We organiseren infosessies, ontwikkelen advertenties en affiches, regelen sponsoring en zetten marketingacties op, specifiek gericht op de werving en selectie van uitzendmedewerkers voor uw bedrijf.

Het eerste interview en de testen voor de preselectie organiseren we in de Start People kantoren. Zo vermijden we een te grote toeloop van kandidaten naar uw bedrijf. Na de analyse en de selectie nodigen we de kandidaten uit voor een eindselectie, die wel bij u doorgaat.

Na de eindselectie ontwikkelt Start People In-House onthaal op maat. Bovendien kunnen we samen met u een opleidingstraject uitwerken dat we daarna volledig beheren.

Administratieve coördinatie

Onze consulent(e) werkt vanuit een functioneel en visueel aantrekkelijk kantoor in uw bedrijf of organisatie. Hij of zij is volledig verantwoordelijk voor de administratieve coördinatie van het uitzendwerk:

 • planning, contracten, verloning, vrije dagen, sociale documenten;
 • dagelijkse supervisie van tijdsregistratie;
 • controle facturatie en contact met de boekhouding;
 • contacten met eventuele subcontractors;
 • managementrapportering.

Om de administratieve gang van zaken te vergemakkelijken heeft Start People een extranet in het leven geroepen. Zo kunnen we online timesheets invullen, de planning beheren, bestellingen doen en rapporten opstellen.

Handboek met analyses en procedures

Start People In-House stelt een handboek op met analyses en procedures om het uitzendwerkbeheer te stroomlijnen:

 • overzicht van de activiteiten, de structuur en de complexiteit van uw organisatie;
 • plannings- en communicatieproces;
 • rekruterings- en selectieproces en eventuele knelpunten;
 • functie- en profielanalyses;
 • overzicht van het bestaande personeelsbestand en het uitzendwerk;
 • procedures voor onthaal, preventie en veiligheid;
 • evaluatieproces.

Evaluatie en rapportering

 • Regelmatig meten we de prestaties van onze uitzendmedewerkers via een op maat ontworpen evaluatieformulier, dat uw lijn- of HR-verantwoordelijken ook online kunnen invullen.
 • Daarnaast vragen we onze uitzendmedewerkers hun mening over de Start People In-House human resources dienstverlening en hun werksituatie. De evaluatie komt in een managementrapport dat we met u bespreken.
 • Via afgesproken Key Performance Indicators worden onze prestaties gemeten en gerapporteerd. Daarbij kunnen we het extranet inzetten als extra tool.
 • Doe trouwens gerust beroep op Start People In-House om bestaande uitzendmedewerkers over te nemen. We checken of ze al in ons bestand aanwezig zijn en nemen de volledige administratie van hun dossier in handen.

Al deze dingen kunnen we bij de implementatie ook toepassen voor uw vaste medewerkers. Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

Contact

Dankzij Start People In-House vermindert uw HR workload aanzienlijk. Efficiënte communicatie door één aanspreekpunt ter plaatse resulteert automatisch in een beter beheer van uw uitzendwerk.

Wilt u graag vernemen hoe de integratie van Start People In-House concreet gebeurt bij onze klanten en hoe we dat bij u kunnen organiseren?

Neem gerust contact met ons op