Payrolling

Extra werk op de plank én u beschikt over de geschikte kandidaten? Maar u kijkt op tegen al het papierwerk dat daarbij komt kijken? Geen probleem! Start People neemt graag uw personeelsadministratie op zich via een systeem van payrolling. Personeelsadministratie is nu eenmaal onze job. Wij willen het onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken.

Wat is Payrolling

Payrolling is een fenomeen dat snel groeit de laatste jaren. Het houdt in dat Start People optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel. Zo gaan wij ons bezighouden met alle administratieve handelingen zoals arbeidsovereenkomsten opmaken, loon uitbetalen, verzekering regelen bij arbeidsongeschiktheid, ontslagprocedures regelen, salarisadministratie en verwerking van CAO- en wetswijzigingen.

Bij payrolling treedt de werknemer in dienst bij Start People en komt hij of zij op onze payroll te staan. Als formeel werkgever stelt Start People uw werknemers ter beschikking van uw bedrijf of organisatie op basis van een inleenovereenkomst. Een overeenkomst die inhoudt dat Start People bovenvermelde dienstverlening verzorgt.

Voordelen payrolling

  • Dankzij ons payrollingsysteem bespaart u tijd
  • U hebt altijd een duidelijk beeld van uw personeelskosten. En kunt hiermee rekening houden bij de berekening van al uw kosten. 
  • Uw financiële administratie is beperkter en veel inzichtelijker, wat u heel wat kosten bespaart. 
  • Uw werknemers kunnen genieten van de kennis en dienstverlening van een partner die alles weet van loonadministratie en personeelsorganisatie. 
  • Wij volgen alle evoluties op wetgevend vlak op de voet. Zo vermijdt u onnodige problemen u kunt er altijd zeker van zijn dat uw personeel behandeld wordt zoals het moet. 

Liever geen volledige payrolling?

Dat kan, Start People biedt een online tool aan waarmee u zelf rechtstreeks contact met de medewerkers bewaart: Flex-Net. Dankzij Flex-Net krijgt u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke extranet toepassing in handen voor de inschrijving van kandidaten, de voorbereiding van contracten, het doorgeven van prestaties, het opvragen van rapporten,…

Eén ding staat vast: voor welke van beide oplossingen u ook kiest, de payrolling services van Start People zijn er om uw personeelsadministratie te verlichten. Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met Start People. Wij leggen u alles haarfijn uit.

Interesse of meer info gewenst?