BOUWPERSONEEL INHUREN?

Start People Construct

Construct

Soms heeft u (tijdelijke) nood aan extra bouwpersoneel. Bijvoorbeeld door een bijzonder bouwproject of gewoon door een drukke periode. Start People Construct helpt u bij het vinden van gemotiveerde en gekwalificeerde bouwarbeiders of -bedienden. We zorgen er tevens voor dat alle uitzendkrachten wettelijk in orde zijn qua veiligheid en administratie.

Uitzendarbeid in de bouwsector is gelukkig wettelijk gereglementeerd. Maar er is wel wat kennis en kunde nodig om uitzendkrachten in de bouw te werk te stellen. Met vier decennia ervaring in uitzendarbeid en een grote aanwezigheid in het arbeiderssegment is Start People Construct uw ideale partner en leverancier.

Gespecialiseerd uitzendbureau voor de bouw

Speciaal voor de bouwsector hebben we Start People Construct opgericht, een gespecialiseerd segment dat gerund wordt door bouwconsulenten met relevante ervaring.

Start People Construct is georganiseerd in regionale cellen. Daardoor zijn we altijd dicht in de buurt bij u of bij het project waar u actief bent.

Voor alle soorten bouwpersoneel

Start People Construct gaat voor u op zoek naar geschikte kandidaten voor elke mogelijke functie in de bouwsector. Van metselaars en werfleiders tot elektriciens, schilders en kraanmachinisten. Maar ook bedienden in de bouw behoren tot de mogelijkheden.

Aandacht voor veiligheid

Al jaren besteedt Start People grote aandacht aan de veiligheid van zijn uitzendkrachten. Zo verwierven we het nationale VCU-certificaat: Veiligheids Checklist Uitzendkantoren.

Bovendien hebben al onze bouwconsulenten een doorgedreven VCA-veiligheidsopleiding gevolgd en werken ze via VCU-gecertificeerde cellen die in onze Start People Construct kantoren geïntegreerd zijn.

Uitzendmedewerkers die als arbeider in de bouwsector werken, moeten voldoen aan CAO-voorwaarden of volgen een VCA-veiligheidsopleiding van 16 uur en leggen aansluitend een VCA-examen af.

Officieel erkend uitzendbureau voor de bouw

Start People Construct is als uitzendbureau erkend volgens de voorwaarden en modaliteiten van het Paritair Comité van de Bouw. We vormen een onafhankelijke juridische entiteit met een eigen RSZ-nummer en een afzonderlijke verzekering tegen arbeidsongevallen.

Interesse of meer info gewenst?