TRANSPORT & LOGISTIEK MEDEWERKERS

Start People Logistics & Transport

Logistics

In de sectoren logistiek en transport komt het aan op structuur en strakke planning, zowel overdag als in de nachtelijke uren en weekends. Logisch dat u daarom geen tijd heeft om de rekrutering van kwalitatieve krachten op u te nemen. Start People steekt graag een handje toe.

Dankzij Start People Logistics & Transport bent u zeker dat u snel en professioneel extra mensen krijgt, precies op het door u gevraagde niveau en met de gewenste vaardigheden.

Deze extra troeven vindt u bij geen enkel ander uitzendbureau:
- elke uitzendkracht krijgt een logistieke opleiding, algemeen of specifiek voor uw bedrijf;
- bij grote opdrachten stellen we een coach aan die de schakel is tussen u als klant, onze uitzendkrachten en onze consulenten.

Vele handen maken logistiek werk licht

Bent u dringend op zoek naar extra magazijniers om het werk vlotter te laten verlopen? Wilt u meer orderpickers inschakelen om de bestellingen tijdig verzendklaar te maken? Kijkt u uit naar een gediplomeerde chauffeur die secuur de heftruck of de reachtruck bestuurt?

Opdrachten die aanvankelijk onhaalbaar lijken, liggen plots binnen uw bereik dankzij onze extra werkkrachten. Start People Logistics & Transport kan putten uit een groep logistieke specialisten die onmiddellijk inzetbaar zijn.

We stellen u deze - maar ook andere - gespecialiseerde uitzendmedewerkers voor: laadkademeesters, orderpickers, magazijniers, inpakkers, dispatchers en chauffeurs CE.

Ook voor papierwerk

Heeft u vooral nood aan administratief personeel? Ook dan stelt Start People Logistics & Transport u snel en efficiënt medewerkers ter beschikking die onmiddellijk kunnen inspringen: magazijnbedienden, dispatchers, douanedeclaranten, medewerkers customer service, teamleaders, supervisors, inkopers, receptionisten of expediteurs.

Ervaren én goed opgeleid

Al onze uitzendconsulenten en teamcoaches zijn thuis in logistiek en transport. Zij hebben zonder uitzondering een diploma als heftruck- en reachtruckchauffeur. En dankzij doorgedreven opleidingen en praktijkervaring kennen zij de modernste warehouse flow systems op hun duimpje.

Elke logistieke uitzendkracht van Start People Logistics & Transport volgt een algemene modulaire opleiding van twee dagen. De opleiding wordt aangevuld door een stage in uw bedrijf. Ook bijkomende opleidingsmodules zijn mogelijk.

Interesse of meer info gewenst?