Start People Logistiek & Transport

Logistiek beeld

Een job in logistiek en transport heeft alles te maken met het voorbereiden, behandelen, verpakken en versturen van goederen. Start People Logistiek en Transport is gespecialiseerd in logistieke jobs. Via Start People Logistiek en Transport kan je aan de slag als logistiek bediende, supply planner, dispatcher, teamleader, supervisor, loketbediende, transportplanner, heftruckchauffeur, magazijnier… you name it!

Ben jij iemand die houdt van strakke planning, continue kwaliteit en teamwork? Start People Logistiek en Transport heeft zeker een logistieke job voor jou. Bekijk onze vacatures en sollicitee meteen online!

Bekijk onze vacatures Logistiek & Transport

Nog geen ervaring? Geen probleem

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem!
Start People biedt in samenwerking met CVO LBC een opleiding op maat aan!
Je volgt een intensieve cursus van 6 weken waarbij het reilen en zeilen van transport en logistiek besproken wordt.

Wat komt er aan bod? De diverse stappen en activiteiten binnen een supply chain zoals magazijn- en voorraadbeheer, alsook de documentenstroom van de inkomende en uitgaande goederen. Je leert de verschillende transportmodi en de daar bijhorende transportdocumenten kennen en je krijgt al een voorproefje van het plannen van transporten. Er wordt een sterke focus gelegd op communicatieve vaardigheden en sector-eigen vakjargon in het Engels.

Meld je hier aan voor een opleiding

Wat na de opleiding?

Na deze interessante opleiding kan je aan de slag als loketbediende, junior transportplanner, bediende customer service import/export en vele andere invullingen.

Jobdating
Na de opleiding zorgen we ervoor dat je in contact komt met verschillende nationale en internationale logistieke spelers regio Limburg – Kempen.

Meer info over Start People Logistiek en Transport

Contacteer Start People Limburg - +32 (0)11 85 06 50 – logistiek@startpeople.be

linkedin-follow-us