Jobstudenten & Start People

Werken én leren, zonder zorgen!

Happy-students

Wil jij als student wat bijverdienen naast je studie? Start People helpt je aan een toffe studentenjob die in je uurrooster past en waarvoor administratief alles in orde is. Als nummer 2 op de Belgische uitzendmarkt is Start People namelijk ook gespecialiseerd in studentenwerk.

Bij ons vind je een groot aantal studentenjobs waarbij je interessante ervaringen opdoet en ondertussen een flinke stuiver verdient.

Studentenjob, hoe werkt het?

  • Als student kan je gedurende 475 uren per kalenderjaar werken tegen een voordelig RSZ-tarief.
  • Studenten mogen zowel tijdens het school- of academiejaar als in de vakantieperiodes werken
  • Een studentenovereenkomst kan ten vroegste gesloten worden door een student die minstens 15 jaar oud is en de eerste twee jaren van het secundair onderwijs met voltijds leerplan heeft gevolgd of door een student die minstens 16 jaar oud is.
  • Onder ‘student’ wordt verstaan: elke persoon die het hoofdstatuut van student heeft en die in een onderwijsinstelling middelbaar (algemeen, technisch, beroeps- of kunstonderwijs), hoger of universitair onderwijs volgt, of die een examen voorbereidt voor de centrale examencommissie. De wet legt geen maximale leeftijdsvoorwaarde vast. 
  • Ben je in juni afgestudeerd, dan kan je dat jaar nog tijdens de vakantiemaanden juli, augustus en september als jobstudent aan de slag.

Direct aan de slag? Bekijk dan ons aanbod in studentenwerk of laat jouw gegevens achter door online te solliciteren.