Interimwerk

Happy-people-close-up

Denk je eraan interim werk te doen? Groot gelijk, want interim jobs bieden veel interessante voordelen. Zo biedt uitzendwerk starters bijvoorbeeld de kans heel wat werkervaring op te doen. Maar interim werk biedt – niet alleen starters - nog heel wat andere voordelen. Hier vind je ze alvast op een rijtje.

Afwisseling & flexibiliteit

Houd je van afwisseling en flexibiliteit? Dan is interim werk op je lijf geschreven. Je kiest het werk dat het best aansluit bij je wensen, voor een periode die je zelf bepaalt en bij bedrijven of organisaties waarbij je een goed gevoel hebt. Inderdaad, via uitzendarbeid blijf jij baas over je werk.

Interim job: zelfde statuut als vast werk

Een uitzendkracht geniet hetzelfde sociale statuut en dezelfde sociale voordelen als vaste werknemers. Ook een interim heeft recht op vakantiegeld, pensioen en kinderbijslag. Er is echter één verschil: de arbeidsovereenkomst voor interim werk geldt voor een bepaalde duur.

Ticket richting vaste job

Uitzendwerk biedt je niet alleen de mogelijkheid leuke werkervaringen op te doen op verschillende plaatsen. Het geeft je ook de kans kennis te maken met verschillende mensen, werkomstandigheden en bedrijfsculturen. Zaken die je in de toekomst zeker en vast heel wat voordelen zullen opleveren.

Waarom een interim job via Start People?

Start People helpt elke dag meer dan 10.000 uitzendkrachten aan een job. Meer dan 500 medewerkers staan klaar voor jou, overal in België. Aarzel dus niet langer, grijp nu je telefoon en contacteer ons! We zullen je met plezier verder helpen.