Werken bij Ubiway Retail

201803-header-bannerv2-2

Ubiway Retail?

Logo-ubiway-smallUbiway Retail is het bedrijf achter 4 sterke ketens in pers, retail en convenience: Press Shop, Relay, Hubiz en Hello!
Onze 220 verkooppunten worden uitgebaat door zelfstandigen en bevinden zich op toplocaties: luchthavens, metro- en treinstations, shoppingcentra, belangrijke winkelstraten, internationale instellingen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen.

01-shop-Zaventem-airport_mini

Bij Press Shop en Relay vind je pers, tabak, loterij, boeken, gift cards, geschenkjes, telefoonaccessoires en food &drinks. Je kan er ook pakjes ophalen en versturen. Hubiz is een compacte supermarkt, meestal te vinden in een station. En bij Hello! kan je terecht voor vers brood, heerlijke koffiekoeken en belegde broodjes.

In totaal heeft Ubiway Retail 220 verkooppunten op strategische plaatsen in België, uitgebaat door zelfstandige ondernemers die dagelijks meer dan 124.000 klanten vlot en snel bedienen. Sinds eind 2016 maakt Ubiway Retail deel uit van bpost.

Ondernemen met een gerust hart? Dat kan!

Word je eigen baas, zonder investeringen en met de ondersteuning en knowhow van een groot bedrijf. Zorgeloos ondernemen dus, met meer kans op succes.

160595_27-Ubiway-Ternat_1023x683 

Niets dan voordelen

Als zelfstandig uitbater heb je dankzij Ubiway Retail alle troeven in handen voor een succesvolle onderneming:

  • Hubiz Verviers B (46)Een instapklare winkel op een topligging.
  • Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg.
  • Een commissie gebaseerd op het zakencijfer.
  • Ondersteuning van het hoofdkantoor voor je sales & marketing en op administratief, financieel en juridisch vlak.
  • Mogelijkheden om door te groeien.

Begeleiding wanneer je die nodig hebt

Bij Ubiway Retail sta je er niet alleen voor. Je wordt dagelijks ondersteund door je District Manager, je eerste aanspreekpunt, door het contactcenter en je krijgt allerhande opleidingen.

Speciaal voor jou: de kick-off, roadshows en incentives

Elk jaar organiseren we een grote kick-off voor al onze uitbaters. Tijdens dat evenement krijg je meer info over lopende projecten. En we zetten je natuurlijk in de bloemetjes voor je enthousiaste werk. We gaan ook de baan op en bezoeken de verschillende regio’s met onze laatste nieuwigheden. En als laatste, we hebben interessante incentives waarvoor je je graag inzet.

Ubiway21160v2Getuigenis:

Tano Cattoor, Press Shop Blankenberge

"Je staat er niet alleen voor, je hebt de nodige ondersteuning en toch heb je een eigen zaak. Met een beetje mensenkennis en een positieve ingesteldheid kan je er een succesverhaal van maken! Voor vroege vogels is dit een droomjob."

JOBS BIJ UBIWAY RETAIL KETENS