Werken bij Mulder Natiral Foods

Header-banner-Muldet

beeldMulder Natural Foods N.V. is een toonaangevende Europese producent van Private Label Ontbijtgranen, met B2B oplossingen voor ontbijtgranen. Het bedrijf is gevestigd in een ultramoderne productie site in Roeselare, waar gewerkt wordt volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Missie van Mulder

Mulder produceert en verkoopt een breed gamma hoogkwalitatieve en innovatieve ontbijtgranen (muesli, crunchy, extrusie en co-extrusie – zowel conventioneel als biologisch). 
Mulder heeft als doel : - op de internationale ontbijtgranenmarkt de geprefereerde partner zijn - met een sterke focus op Private Label voor Retailklanten en totaaloplossingen voor industriële klanten, - haar medewerkers een stimulerende en gezonde werkomgeving bieden, - haar positie in de ontbijtgranenmarkt verstevigen en verder duurzaam groeien, met respect voor mens, milieu en ondernemen.

Mulder groeit en bloeit en om ons succesverhaal verder te zetten hebben we jou als medewerker nodig !

Je komt terecht in een ultra modern, verder groeiend en internationaal bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en een gedreven team. We bieden jou een functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief en opleiding. Een vaste job met een marktconforme verloning in een stabiele sector.

Van jou verwachten we een match met onze kwaliteitsnormen : klantgericht, kwaliteitsgericht, kostenbewust, creativiteit en collegialiteit als basis van onze samenwerking.

Jobs bij Mulder