Interim en veel meer


Opleidingen

Uitzendmedewerkers flexibel en op maat van de klant opleiden en hen zo alle ontwikkelingskansen bieden, daar is het Start People om te doen. Een aanpak waar zowel uitzendmedewerkers als bedrijven profiteren. Geïnteresseerd? Ontdek nu onze diensten op het vlak van opleidingen.

Meer info... 


Inhouse

Start People in huis halen? Dat kan. Vanaf 30 voltijdse uitzendmedewerkers bieden we u een consulent die instaat voor gespecialiseerde HR-dienstverlening op maat van uw bedrijf.

Meer info... 


Outsourcing

Op zoek naar een HR Outsourcing oplossing voor uw bedrijf. Start People biedt een win-winoplossing waarbij Start People zich concentreert op het HR Management en u op de kerntaken en strategie van uw bedrijf.

Meer info... 


Payrolling

Extra werk op de plank en u beschikt over de geschikte kandidaten? Maar u kijkt op tegen al het papierwerk dat daarbij komt kijken? Geen probleem! Start People neemt graag uw personeelsadministratie op zich via een systeem van payrolling.

Meer info...   


Testing assessment

Wilt u weten of een bekwame sollicitant zal passen in uw bedrijf? Of hoe u de leiderschapskwaliteiten van een medewerker in kaart kan brengen? Start People beschikt over een batterij aan professionele psychotechnische testen die u het juiste antwoord bieden.

Meer info...  


Recruitment & Selection

Start People vervult je behoeften op vlak van werving en selectie van personeel. En dit tegen een concurrerende prijs. Ontdek wat Start People voor u kan betekenen op het vlak van werving en selectie.

Meer info.. 


Outplacement

Op zoek naar een partner voor outplacement, loopbaanbegeleiding, jobcoaching of heroriëntatie van medewerkers? Start People helpt u graag verder met zowel individuele en collectieve loopbaanbegeleiding als outplacement in het kader van een CAO-verplichting.

Meer info... 


Call

Op zoek naar callcenter medewerkers? Start People Call biedt zowel outbound, inbound als helpdesk medewerkers met doorzettingsvermogen en een positieve houding.

Meer info...  


Construct

Start People heeft een aantal doorwinterde bouwconsulenten in huis. Een team dat voor u op zoek gaat naar de meest geschikte mensen om de verschillende knelpuntberoepen in de bouwsector op te vullen, van metselaars en bekisters tot schrijnwerkers en stukadoors.

Meer info... 


Dienstencheques

Start People Dienstencheques is officieel erkend als dienstenbedrijf dat mensen mag tewerkstellen via het systeem van dienstencheques. Zowel particulieren die beroep willen doen op huishoudhulp als kandidaten die wensen te werken via het systeem van dienstencheques zijn bij Start People aan het juiste adres.

Meer info... 


Logistics & transport

Bent u actief in de logistieke of transportsector en komt u handen te kort om het vele werk uit te voeren? De oplossing: Start People Logistics & Transport. Want of je nu op zoek bent naar laadkademeesters, orderpickers, magazijniers, inpakkers, magazijnbedienden, dispatchers of receptionisten, Start People vindt voor u vast en zeker het juiste profiel op de juiste plaats.

Meer info... 


Retail

Heb je nood aan een efficiënte en innovatieve personeelsondersteuning? Ben je op zoek naar gemotiveerde en betrokken medewerkers die je winkels omtoveren tot een groot succes? Start People Retail beschikt over een uitgebreide know-how binnen de retailsector.

Meer info... 


Loopbaanbegeleiding

Tijd voor een volgende stap in jouw carrière? Of wil je je eigen sterktes en zwaktes beter leren kennen? Ben je een beetje de richting kwijt en zou je graag te weten komen wat nu écht jouw mogelijkheden zijn? Dankzij de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid en tijdens de loopbaanbegeleiding van Start People ga je samen met onze professionele loopbaanbegeleiders op zoek naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Meer info...