LeideGPTW-2017n investeringen in Goed Werkgeverschap tot meer tevreden klanten?

Als het goed gaat in een bedrijf, staan de medewerkers enthousiast te springen om de kar te trekken. Maar als het tij keert en de tijden moeilijker worden, zijn het ook voornamelijk die medewerkers, die in een uitstekende werkomgeving werken, die de veerkracht hebben om er steeds het beste van te blijven maken. Ook voor hun klanten!
En net daarom investeert Start People in de creatie van een leuke werkplek. Het leidt niet alleen tot meer tevreden medewerkers, maar ook tot meer tevreden klanten. Een win-win voor iedereen!

Voor het derde jaar op rij maken we deel uit van de top 10 van Best Workplaces in België in de categorie van bedrijven met meer dan 500 werknemers.
Deze erkenning is het resultaat van een onderzoek van het Great Place to Work instituut, dat bedrijven in meer dan 45 landen op 6 continenten beoordeelt op uitmuntend werkgeverschap.

Enthousiaste medewerkers steken meer energie in hun job, ze nemen meer initiatieven en ook meer verantwoordelijkheid. Op die manier bieden ze ook meer toegevoegde waarde aan hun klanten.

Wij blijven dus zeker verder investeren in de werkplek van onze medewerkers zodat ook ú tevreden blijft over onze service.