SINT-TRUIDEN: MEER DAN 100 JOBS IN SALES, CUSTOMER EXPERIENCE, HR & IT 

Banner

Een ontmoeting in de POP UP NACC Bar met de kans op de job van je leven?


Als innoverend bedrijf, gaan wij er prat op de dingen anders aan te pakken. Onze werknemers komen altijd op de eerste plaats en we creëren voor hen een bruisende werksfeer waar ruimte is voor allerlei initiatieven.

Eén van deze initiatieven is het openen van onze eigen pop-up bar: de NACC-bar. De NACC-bar wordt ‘the place-to-be where business meets pleasure’. Een originele locatie waar we ons eindejaarsfeest zullen houden, personeelsfeestjes of gewoon een drink. Maar ook waar we met jullie afspreken, als kandidaat, indien jullie gesolliciteerd hebben op de vacature.

We kijken er alvast naar uit jou te mogen verwelkomen in deze originele pop-up bar die een gezellige en familiale atmosfeer uitademt. 

Ben jij op zoek naar een job waar geluk, welzijn en persoonlijke groei centraal staan?

Of je nu starter bent of een oude rot in het vak: het maakt niet uit! We hebben verschillende functies beschikbaar. Goochel je graag met cijfers? Ben jij een hero in Customer Experience of een teamverantwoordelijke met power? Voor iedereen is er een job! (Sales – HR – IT - etc..).

Je komt terecht in de dynamische omgeving van een sterk groeiende onderneming met een stevige reputatie.

Je krijgt een boeiende functie in lijn met jouw competenties met heel gevarieerde contacten en een flinke dosis autonomie. Dit allemaal in een dynamisch team met enthousiaste en toffe collega’s waar deeltijds werken ook mogelijk is.

BEN JIJ KLAAR VOOR DEZE NEW TALENT EXPERIENCE? SOLLICITEER NU!
(wij contacteren jou voor een afspraak)

NACC-Presentation1-V3