Start People zet zich in voor de Warmste Week

KerstmarktIn heel Vlaanderen gonst het van de activiteiten die worden opgezet voor de Warmste Week van StuBru. Ook de Start People medewerkers willen zich graag inzetten voor het goede doel.

Samen met de zustermaatschappijen van USG People, organiseerden ze op het hoofdkantoor in Antwerpen een kerstmarkt waar heel wat mooie, zelf gemaakte of zelf bereide spulletjes konden gekocht worden. Start People schenkt de opbrengst aan Rond Punt, een vereniging die zich inzet voor verkeersslachtoffers en hun nabestaanden en ijvert voor meer verkeersveiligheid. Dit doel werd gekozen omdat een aantal Start People medewerkers alsook hun kinderen, persoonlijk bevriend waren met Merel De Prins en Sofie De Ridder, 2 kinderen die in 2016 omkwamen in het verkeer.

Tijdens de Quiz for life, nam een Start People team het op tegen 15 andere USG-ploegen. Alle collega’s brachten zo een gezellige avond door en konden hiermee een mooi bedrag inzamelen voor Benetiet, de organisatie van een ex-collega die benefietevenementen opzette voor vrouwen die een borstreconstructie niet konden betalen en lobbyde voor de terugbetaling van de ingreep door de mutualiteit. De opbrengst gaat naar kankeronderzoek.

Quiz