Start People België ontvangt prestigieuze erkenning als Leading Employer

Start People België ontvangt prestigieuze erkenning als Leading Employer


Met trots mogen wij aankondigen dat Start People België is gecertificeerd als Leading Employer! Deze prestigieuze erkenning positioneert ons in de top 1% van Belgische werkgevers. Een mooie bekroning voor onze voortdurende inspanningen om een gezonde, innovatieve en inclusieve werkomgeving te creëren. Start People werd ook al 3 jaar op een rij gecertificeerd als Top Employer.

Wat betekent Leading Employer?

De Leading Employer certificering wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die uitblinken in hun personeelsbeleid en die een voorbeeld zijn op het vlak van leiderschap, medewerkerstevredenheid, diversiteit en welzijn op de werkvloer.

Deze certificering is uniek doordat het gebruikmaakt van een meta-analyse, een methodologie waarbij gegevens uit meer dan 300 verschillende bronnen worden verzameld en geanalyseerd. Dit omvat publieke reviews, audits, statistieken, en academische onderzoeken. In totaal worden er meer dan 600 datapunten per bedrijf geëvalueerd, die resulteren in een holistisch beeld van wat het betekent om een uitstekende werkgever te zijn.

Onze medewerkers staan centraal

Bij Start People België staan onze medewerkers centraal in alles wat we doen. Deze certificering onderstreept onze filosofie dat gelukkige medewerkers leiden tot tevreden klanten. Onze voortdurende investeringen in persoonlijke en professionele ontwikkeling, welzijnsprogramma’s en een inclusieve werkcultuur maken het mogelijk om een werkplek te creëren waar mensen zich gewaardeerd voelen en kunnen groeien.

Innovatie en diversiteit als speerpunten

Als toonaangevende speler in de uitzendsector blijven we innoveren en streven we naar een werkcultuur waar diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel staan. We geloven dat een diverse werkvloer bijdraagt aan creativiteit en groei en we zijn trots op onze inspanningen om deze waarden door te trekken in elk aspect van onze organisatie.

We danken al onze medewerkers voor hun inzet en bijdrage. Zonder hun passie en toewijding was deze prestatie niet mogelijk geweest.